Un refugi a Perill 29


Som a Gràcia, a la frontera amb l’Eixample. Prou cèntrics per ser a l’abast

de tothom i prou a recer de les rutes més transitades, de les opcions més uniformes.

Un antic taller de reparació de bicicletes, que en origen va ser una fusteria,

és ara un espai on mostrem una part de la nostra selecció de productes. 

Algú va definir el nostre Showroom com una botiga de queviures de productes no necessàriament comestibles. Ens agrada aquesta idea, la sensació que dintre hi podreu trobar tot un plegat de coses (les unes al costat de les altres, sense solució de continuïtat) que us satisfaran la curiositat i els sentits.

Al nostre Showroom no hi tenim pas tots els productes. Hi ha una part dels articles de mobiliari que, malauradament, no podem exposar per manca d’espai. Parlant de mobiliari i d’espai... molta gent creu que els sofàs, els llums i les calaixeres que el decoren estan a la venda. En cap cas! Són patrimoni familiar. La intenció és fer-vos sentir com a casa en el nostre espai; que hi entreu, que us hi refugieu, que badeu, que toqueu i que ens pregunteu tot allò que us calgui saber.

De tant en tant, al nostre Showroom hi celebrem algun esdeveniment: festes assenyalades, presentacions, aniversaris menys assenyalats. D'excuses ens en sobren. Si mai heu vingut a alguna d'aquestes soirées podreu donar fe —cava i teca al marge— de quanta gent arribem a encabir-hi. Si encara no hi heu vingut, a què espereu? Res no ens fa més contents que aplegar amics, coneguts i saludats.

S'ha d'especificar una direcció perquè un mapa sigui incrustat

Adreça

Carrer Perill 29, PB2

08012 Barcelona

+34 931 99 64 93

Horari

Dl.—Ds.

11:00 a 14:30

16:00 a 20:30

Com arribar-hi?

Bus: 6, 33, 34, 39, 47, H8

Metro: L3 Diagonal, L4/L5 Verdaguer

FGC: Gràcia


Veïns i amics