Manifest


Una nova exclusivitat


Creiem en l’exclusivitat. En una de nova, però. I tots els nostres articles la garanteixen. Una exclusivitat lligada a una voluntat alternativa de qui els posseeix. Allò que fa exclusius els nostres productes no és el preu; és la certesa que, amb ells, els nostres clients satisfaran el seu desig de no diluir-se en la uniformitat.

Un refugi d’estàndards per a no-estàndards


Volem ser el lloc de trobada dels qui fan i del qui busquen productes fora dels circuits habituals. Un refugi on trobar una selecció d’icones que transcendeixen el temps i de noves interpretacions dels estàndards més quotidians. Origen al marge, creiem en una sostenibilitat lligada a l’ús del producte. Fugim d’aquells articles que la tendència fa perir massa d’hora. Creiem en la veritat que es construeix al voltant de l'atemporalitat.

Píndoles de plaer quotidià


Concebem els nostres productes per ser gaudits, més que no pas per ser consumits. Per petites que siguin, la quotidianitat ens procura sovint estones per celebrar un cert goig de viure. Volem ser els proveïdors d'aquests moments, el lloc de referència de tothom que tingui res a celebrar.

Més que una botiga


És cert que tenim una botiga a peu de carrer i una altra d'online. Però no ens hi conformem. Més que clients, volem fer comunitat. I és per això que aprofitem qualsevol excusa per engegar iniciatives que pretenen dur un pas més enllà aquest esperit que mirem de promoure a través de la nostra selecció de productes.