PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE PAGAMENTS


Els preus publicats al Lloc Web inclouen l'IVA?

Sí, tots els preus inclouen l'IVA aplicable a l’Espanya Peninsular i les Illes Balears. Amb tot, aquests preus no inclouen les despeses d'enviament, que es mostraran al Lloc Web abans que finalitzeu la vostra compra perquè pugueu autoritzar el pagament amb total coneixement de l'import final a pagar.


Quins mètodes de pagament puc fer servir?

Podeu pagar amb targeta de crèdit i/o dèbit (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, DISCOVER, MESTRE i DINERS CLUB INTERNATIONAL), o mitjançant PayPal.


Puc cancel·lar el pagament?

No. Un cop completat el pagament, no el podeu cancel·lar. Però si voleu que us reemborsem l'import de la compra, teniu dret a retrocedir la comanda. Per això haureu de tramitar una sol·licitud de devolució.


Com puc obtenir la factura de compra?

La factura de compra sempre s'adjunta al correu de confirmació que s'envia a l'adreça de correu electrònic que, com a consumidor, ens hagueu proporcionat.

Els consumidors registrats al Lloc Web de MUNDANA poden, a més, visualitzar i/o descarregar les factures relatives a les seves comandes i/o subscripcions sempre que ho desitgin a través del menú del Perfil d'Usuari > Factures.


Puc finançar la meva compra?

No, MUNDANA encara no facilita el pagament fraccionat i/o ajornat de les compres. Però estem treballant per poder incorporar aquestes modalitats de pagament al nostre Lloc Web en un futur proper.


Puc sol·licitar el meu Tax free?

No, però no us caldrà. Si residiu fora de la UE i voleu rebre la comanda al vostre país, el vostre pagament estarà exempt d'IVA per tractar-se d'una exportació.


Són segures les compres al Lloc Web de MUNDANA?

El nostre lloc web disposa d'un certificat SSL (Secure Sockets Layer) que garanteix que les compres són segures i estan protegides d'amenaces informàtiques. La tecnologia SSL manté segura la connexió a Internet i protegeix qualsevol informació confidencial que s'enviï mitjançant aquest mitjà per impedir que altres persones puguin llegir o modificar les dades que es transfereixen, inclosa la informació de caràcter personal.


Puc comprar al Lloc Web i recollir a la botiga física de MUNDANA?

Sí, i així us estalvieu les despeses d'enviament. Per a fer-ho, abans de finalitzar la compra heu de seleccionar la modalitat d'enviament Click&Collect. Heu d'esperar a rebre un correu electrònic que us informarà de la disponibilitat per recollir la vostra comanda abans de presentar-vos al nostre establiment, ja que haureu de presentar-ho com a prova de compra.


Quant de temps duren les ofertes que apareixen al Lloc Web?

Les ofertes sobre productes que apareixen al Lloc Web són vàlides mentre es mostrin en pantalla, i les comandes seran facturades al preu en vigor en el moment que feu la compra.

___

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE ENVIAMENTS


A quines destinacions podeu fer arribar els enviaments?

MUNDANA fa enviaments a les següents destinacions: Alemanya, Andorra, Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, els Països Baixos, Portugal i el Regne Unit.


Quant de temps triguen en arribar les comandes?

Si els productes sol·licitats estan disponibles a l'estoc físic, les comandes es processen dins de les 24 hores posteriors. Quan la comanda surti del nostre establiment, us enviarem un correu electrònic de confirmació. A partir de llavors, el temps de lliurament depèn de la destinació:

  • Espanya Peninsular i Mallorca: fins a 24 hores
  • Andorra, Menorca, Eivissa, Gran Canària, Portugal, Tenerife, Ceuta, Melilla i Gibraltar: fins a 48 hores
  • Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera, i El Hierro: fins a 72 hores
  • Alemanya, Àustria, Bèlgica, França, Itàlia, Luxemburg, els Països Baixos i el Regne Unit: fins a 96 hores

No es fan lliuraments ni dissabtes, ni diumenges ni els dies festius de cada destinació concreta.


Quant costen els enviaments?

Les despeses d'enviament varien en funció de la destinació:

  • Espanya Peninsular: 7 euros
  • Andorra, Illes Balears i Portugal: 12 euros
  • Illes Canàries, Ceuta, Melilla i Gibraltar: 20 euros
  • Alemanya, Àustria, Bèlgica, França, Itàlia, Luxemburg, els Països Baixos i el Regne Unit: 30 euros


Les despeses d'enviament inclouen l'IVA?

Sí. Les despeses d'enviament inclouen l'IVA a excepció de les comandes amb destinació a Andorra, les Illes Canàries, Ceuta, Melilla, Gibraltar i el Regne Unit, que es consideren exportacions i, per tant, estan exemptes de l'impost.


Les despeses de duana i els aranzels estan incloses en les despeses d'enviament?

No. MUNDANA no es fa càrrec de les despeses relacionades amb els drets de duana i els impostos i aranzels dels enviaments amb destinació a Andorra, les Illes Canàries, Ceuta, Melilla, Gibraltar i el Regne Unit. Aquests costos són a càrrec del consumidor.

___

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE DEVOLUCIONS


S’accepten canvis i devolucions?

Sí, teniu dret a canviar o tornar la vostra comanda, excepte els articles següents: Aliments i begudes, Roba interior (incloent banyadors) i Productes personalitzats, llevat que tinguin tares o defectes de fabricació.


De quant temps disposo per a fer una devolució?

Disposeu d'un termini de 14 dies naturals per exercir el vostre dret a la devolució dels productes adquirits, sense necessitat de justificació.


Com es tramita la devolució dels productes?

Heu d'emplenar el formulari que trobareu a Atenció al Client > Formulari de Desistiment, i envia’l per correu electrònic a [email protected] abans que finalitzi el termini de desistiment. En rebre la sol·licitud, us contactarem per fer-vos saber els passos següents.


Qui paga les despeses de devolució?

La Directiva Europea sobre els drets dels consumidors estableix que el consumidor ha d'assumir les despeses de devolució dels productes retornats. Alhora, el comerç té l'obligació de retornar l'import íntegre de la compra, incloses les despeses d'enviament.

A MUNDANA, podem facilitar-vos la devolució dels productes gestionant-ne la recollida pels nostres mitjans, de forma gratuïta. A canvi, us reemborsarem només l'import corresponent al preu dels bens retornats. Al final, es tracta que pagueu les despeses d'enviament un sol cop.


Què faig si m’arriben la comanda malmesa durant el transport?

Si us arriben productes danyats o trencats, heu de fer fotografies de: 1) l'embalatge exterior, 2) el material de protecció interior, 3) el/s bé/s danyat/s, i 4) l'etiqueta de l'agència de transports. Si teniu dubtes sobre la integritat del paquet o si hi ha danys aparents a l'embalatge (obert, trencat, abonyegat, etc.) feu-ho notar al repartidor i deixeu-ne constància al mateix albarà de lliurament.

En qualsevol cas, heu d'emplenar el formulari que trobareu a Atenció al Client > Formulari de Desistiment, i envia'l per correu electrònic a [email protected] dins de les 24 hores posteriors a la recepció de la comanda, juntament amb les fotografies fetes. Conserveu també l'embalatge original. En rebre la reclamació, us contactarem per indicar-vos els passos següents.


Com puc consultar l'estat de les meves comandes i/o reclamacions?

Si esteu registrat al Lloc Web de MUNDANA, podeu accedir a tota la informació sobre les vostres comandes i fer el seguiment de les vostres reclamacions quan vulgueu, a través del menú del Perfil d'Usuari. Podeu consultar-hi els vostres Pressupostos, Comandes de Venda, Factures i Reclamacions.